Diep reinigende gezichtstherapie

Onze Basis Spa Behandeling is een liefdevolle omhelzing voor uw huid, een zorgvuldig samengestelde reis naar een frissere, stralendere teint. Deze behandeling is ontworpen om uw huid te koesteren, te reinigen en te verjongen, zodat u zich weer volledig in balans voelt.

Reiniging van de Huid

– Huidanalyse

– Dieptereiniging

– Verwijderen van Onzuiverheden

Masker

– LED Lichttherapie

– Afsluitende Verzorging

 

LED-lichttherapie voor de huid is een geavanceerde behandeling die gebruikmaakt van specifieke golflengten van LED-licht om verschillende huidproblemen aan te pakken en de algehele gezondheid van de huid te verbeteren. Door gebruik te maken van verschillende kleuren licht, zoals rood, blauw en geel, kan LED-lichttherapie worden aangepast aan de individuele behoeften van de huid.

Rood licht stimuleert bijvoorbeeld de productie van collageen en verbetert de huidtextuur, terwijl blauw licht bacteriën doodt en helpt bij het verminderen van acne. Geel licht kan de huidkalmering en genezing bevorderen. Deze niet-invasieve behandeling is geschikt voor alle huidtypes en kan worden gebruikt als een op zichzelf staande behandeling of in combinatie met andere huidverzorgingsprocedures. Het resultaat is een stralende, gezondere huid met verbeterde textuur en teint.

Voordelen

– Een diepgaande reiniging verwijdert onzuiverheden en bereidt de weg voor een stralende huid. Onze huidanalyse onthult de unieke behoeften van uw huid, waardoor we de behandeling precies kunnen afstemmen op wat u nodig heeft.

– Een zachte, doordringende reiniging onthult een vernieuwde huidtextuur, terwijl het verwijderen van onzuiverheden een schone, heldere teint onthult die vrij kan ademen. 

– Een op maat gemaakt masker voedt, kalmeert en revitaliseert, terwijl het afsluitende laagje dag- of nachtcrème uw huid verzorgt en beschermt.

Nazorg

Na uw spa-behandeling is het belangrijk om de verzorging voort te zetten en te genieten van de langdurige voordelen van uw vernieuwde uitstraling. Hier zijn enkele eenvoudige richtlijnen voor een optimale nazorg

– Hydratatie is Essentieel

– Zonbescherming

– Vermijd Overmatige Blootstelling

– Gentle Cleansing

– Regelmatige Zelfzorg

– Gezonde Levensstijl

– Opvolgbezoeken

Prijs

€ 50,00

Duur

35 min