Brow Shape & Tint

Wenkbrauw shaping:

– Consultatie en Analyse: De behandeling begint meestal met een consultatie waarbij de wenkbrauwen worden geanalyseerd. De vorm, dichtheid, en symmetrie van de wenkbrauwen worden beoordeeld.

– Wenkbrauwhaartjes Epileren: Onnodige haartjes worden verwijderd met behulp van verschillende methoden zoals waxen, threaden (epileren met draad) of pincet. De vorm wordt gecreëerd volgens de gewenste stijl en de natuurlijke vorm van het gezicht.

– Trimmen: Indien nodig kunnen langere wenkbrauwhaartjes worden bijgeknipt om de gewenste vorm te behouden.

– Styling: De wenkbrauwen worden gestyled en in vorm gebracht met behulp van een wenkbrauwborstel of -kam.

Wenkbrauw tinting:

– Consultatie en Kleurkeuze: Tijdens de consultatie wordt de kleur van de wenkbrauwen besproken. De kleur wordt vaak gekozen op basis van de natuurlijke haarkleur en huidskleur.

– Voorbereiding van de Huid: De huid rond de wenkbrauwen wordt gereinigd en voorbereid op de tintbehandeling.

– Toepassing van Tint: Een veilige, speciale wenkbrauwverf wordt aangebracht op de wenkbrauwen. Dit wordt meestal enkele minuten gelaten, afhankelijk van de instructies van de fabrikant.

– Verwijderen van de Tint: Na het inwerken wordt de verf zorgvuldig verwijderd, en de wenkbrauwen worden schoongemaakt.

Afwerking:

– Styling en Verzorging: Na het shape- en tintproces worden de wenkbrauwen gestyled met een wenkbrauwgel of -wax om ze op hun plaats te houden en een gepolijste look te geven.

– Advies voor Thuisverzorging: De behandelaar kan ook advies geven over hoe u uw wenkbrauwen thuis kunt onderhouden en stylen tussen afspraken door.

Voordelen

De voordelen van deze behandeling zijn onder andere goed gedefinieerde en gevormde wenkbrauwen die het gezicht accentueren en een verzorgde uitstraling geven.

Nazorg

Nazorg na een brow shape en -tintbehandeling is cruciaal om ervoor te zorgen dat uw wenkbrauwen er op hun best uitzien en om mogelijke irritaties te minimaliseren.

– Vermijd Water en Producten

– Vermijd Zon en Hitte

– Voorkom Wrijving

– Gebruik Zachte Reinigingsmiddelen

– Vermijd Chemische Producten

– Wees Voorzichtig met Make-up

– Vermijd Zwembaden en Zeeën

– Regelmatig Kammen

Prijs

€25,-

Duur

20 min