Microneedling

Tijdens de verfijnde Phillings Microneedling behandeling worden serums met hoogwaardige actieve ingrediënten gebruikt, zorgvuldig afgestemd op de specifieke behoeften van uw huid. De microkanaaltjes bieden een doorgang voor deze krachtige bestanddelen, die diep in de huid kunnen doordringen.

Een PhiLings microneedling behandeling vormt een doeltreffende methode om de huid op diepgaande wijze te vernieuwen en te verfijnen. Hierdoor wordt de huid voller, gladder, steviger en krijgt ze een gelijkmatigere teint. De behandeling maakt gebruik van uiterst fijne naaldjes die met hoge snelheid op en neer bewegen. Na afloop wordt de sessie afgerond met een verzachtend After Treatment Mask en duurt het geheel ongeveer 50 minuten. Direct na de behandeling vertoont de huid een zachte roze tot roodachtige gloed (dit duurt gemiddeld tot 3 dagen), mogelijk vergezeld van een licht prikkelend en warm gevoel. Na een intensievere behandeling kunnen enkele puntbloedinkjes en/of kleine blauwe plekjes ontstaan, maar dit is niet zorgwekkend en zal vanzelf verdwijnen.

Vanwege de versnelde celvernieuwing kan de huid licht gaan schilferen, waarbij dode huidcellen van nature loslaten. Als aanvullende nazorg krijgt u een Skin Cocktail ampul mee voor thuisgebruik. In de eerste twee dagen na de behandeling wordt het gebruik van make-up afgeraden (oogmake-up vormt geen probleem). Naast de ampullen zijn er tevens andere microneedling aftercare producten beschikbaar om de effecten van de behandeling zo lang mogelijk te behouden.

De MicroNeedling behandeling is voor:

– Stevigere, gladdere huid door aanmaak van collageen

– Huidverjonging, verfijning van fijne lijntjes en rimpels

– Verbetering van textuur (grove porien)

– Littekens, ook van acne

– Zonbeschadiging

– Pigmentstoornis

– Striemen / striae

– Verhoogt de opname van vocht en voedingsstoffen

 

De behandeling wordt uitgevoerd in combinatie met de LED – Lichttherapie

LED-lichttherapie voor de huid is een geavanceerde behandeling die gebruikmaakt van specifieke golflengten van LED-licht om verschillende huidproblemen aan te pakken en de algehele gezondheid van de huid te verbeteren. Door gebruik te maken van verschillende kleuren licht, zoals rood, blauw en geel, kan LED-lichttherapie worden aangepast aan de individuele behoeften van de huid.

Rood licht stimuleert bijvoorbeeld de productie van collageen en verbetert de huidtextuur, terwijl blauw licht bacteriën doodt en helpt bij het verminderen van acne. Geel licht kan de huidkalmering en genezing bevorderen. Deze niet-invasieve behandeling is geschikt voor alle huidtypes en kan worden gebruikt als een op zichzelf staande behandeling of in combinatie met andere huidverzorgingsprocedures. Het resultaat is een stralende, gezondere huid met verbeterde textuur en teint.

Voordelen

Microneedling biedt een scala aan voordelen voor de huid. Hier zijn enkele belangrijke voordelen van microneedling:

– Stimulatie van Collageenproductie

– Vermindering van Fijne Lijntjes en Rimpels

– Verbetering van de Huidtextuur

– Vermindering van Pigmentatieproblemen

– Behandeling van Littekens

– Verjonging van de Huid

– Verhoogde Opname van Huidverzorgingsproducten

– Geschikt voor Diverse Huidtypes

Het is belangrijk op te merken dat resultaten kunnen variëren afhankelijk van individuele factoren zoals huidtype, de ernst van de huidproblemen en de zorg na de behandeling.

Nazorg

Na een microneedling behandeling is van essentieel belang om de huid goed te verzorgen en te ondersteunen bij het herstelproces.

– Houd de huid schoon

– Vermijd directe zon blootstelling

– Hydrateer de huid

– Gebruik geen make-up

– Vermijd overmatig zweten

– Gebruik de voorgeschreven nazorg producten

– Vermijd plukken of krabben

Prijs

Gezicht of Decolleté | € 120,00
*Kuur 3 behandelingen | € 320,00
Striae v.a | € 120,00
Litteken v.a | € 100,00
Gezicht, Hals & Decolleté | € 220,00
Vitamine Hairbooster v.a. | € 120,00

Duur

Gemiddeld tussen de 30 minuten tot een uur.