Haarlijn Microblading

Haarlijn microblading is een gespecialiseerde behandeling die ontworpen is voor zowel vrouwen als mannen die te maken hebben met dunner wordend haar of een terugtrekkende haarlijn. Met deze techniek wordt een nieuwe, natuurlijk ogende haarlijn gecreëerd om de illusie van voller haar te wekken, inhammen te camoufleren en zelfs een te diepe scheiding te verbergen.

Deze behandeling vereist meestal twee sessies, soms gevolgd door een derde sessie voor optimaal resultaat. Het pigment blijft doorgaans gedurende 1,5 jaar goed zichtbaar, waarna het kan worden bijgewerkt met een eenvoudige opfrisbehandeling.

Voorafgaand aan de behandeling wordt een nieuwe haarlijn getekend in overleg met de cliënt, waarbij de gewenste uitbreiding en natuurlijke uitstraling worden besproken. Bovendien wordt de juiste kleur gekozen om bij de natuurlijke haarkleur van de persoon te passen. De behandeling duurt doorgaans ongeveer 1,5 uur.

Na de behandeling kan de hoofdhuid enigszins rood en gevoelig zijn, maar deze reactie verdwijnt meestal snel. Hairlijn microblading biedt een effectieve oplossing voor haarproblemen met een langdurig, natuurlijk resultaat.

Voordelen

– Vollere Haarillusie: De behandeling creëert de optische illusie van voller haar, waardoor dunner wordend haar en inhammen minder zichtbaar worden.

– Camoufleert Terugtrekkende Haarlijn: Een terugtrekkende haarlijn kan effectief worden gecamoufleerd, wat resulteert in een jeugdiger uiterlijk.

– Natuurlijke Uitstraling: De nieuwe haarlijn wordt aangepast aan de individuele wensen en past bij de natuurlijke haarkleur, wat zorgt voor een zeer natuurlijke uitstraling.

– Langdurig Resultaat: Het pigment blijft doorgaans tot 1,5 jaar goed zichtbaar en kan indien nodig eenvoudig worden bijgewerkt met een opfrisbehandeling.

– Minimale Ondervinding: De behandeling duurt slechts ongeveer 1,5 uur en vereist minimale hersteltijd, met meestal slechts tijdelijke roodheid en gevoeligheid.

– Geschikt voor Beide Geslachten: Haarlijn Microblading is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar verbeteringen in hun haarlijn.

Nazorg

– De eerste 12 uren je gezicht niet wassen.

– Vermijd zonlicht en make up gedurende 24 uur.

– De eerste 48 uren geen sauna, zonnebank, zwembad en intensief sporten.

– Voor 3 weken geen botox en fillers

Prijs

v.a. € 350,00*

Dit is de vanaf prijs. Het uiteindelijke bedrag wordt bepaald na een intake gesprek. Dit is inclusief touch up na 6 weken.

Duur

60 min