Wimpers verven

De behandeling van wimperverven houdt in dat er een speciale verf wordt aangebracht op de wimpers om ze donkerder en meer opvallend te maken.

Reiniging: De wimpers worden grondig gereinigd om ervoor te zorgen dat er geen olie, make-upresten of vuil aanwezig is op de wimpers.

Bescherming van de Huid: Een beschermende crème of gel wordt aangebracht op de huid rond de ogen om te voorkomen dat de verf op de huid terechtkomt.

Kleurselectie: De klant kan kiezen uit verschillende kleuren, variërend van zwart tot bruin, afhankelijk van hun voorkeur en natuurlijke haarkleur.

Toepassing van de Verf: De gekozen verf wordt zorgvuldig aangebracht op de wimpers met een speciaal penseel of applicator. De verf wordt gelijkmatig verdeeld over de wimpers om ervoor te zorgen dat alle haartjes bedekt zijn.

Inwerktijd: De verf moet enige tijd inwerken, meestal ongeveer 10-15 minuten. Dit kan variëren afhankelijk van het merk en type verf dat wordt gebruikt.

Verwijdering van de Verf: Na de inwerktijd wordt de verf voorzichtig verwijderd met water en een zachte reinigingsoplossing.

Nazorg: De wimpers worden opnieuw schoongemaakt en eventueel geconditioneerd om eventuele resten van de verf te verwijderen.

Voordelen

– Geen Mascara Nodig

– Langdurig Resultaat

– Zwem- en Transpiratiebestendig

– Geschikt voor Gevoelige Ogen

Nazorg

Na het verven van de wimpers is het belangrijk om enkele nazorgmaatregelen te nemen om de kleur en de gezondheid van de wimpers te behouden. Hier zijn enkele tips voor de nazorg na het verven van de wimpers:

– Vermijd Water en Stoom eerste 24 uur

– Vermijd Oliehoudende Producten

– Niet Wrijven of Trekken

– Vermijd Wimperkrullers

– Vermijd Zware Make-up

– Gebruik Zonnebrandcrème

– Zachte Reiniging

– Conditionering van de Wimpers

Door deze nazorgtips te volgen, kunt u ervoor zorgen dat de wimperverf langer blijft zitten en dat uw wimpers gezond en verzorgd blijven.

Prijs

€17,50

Duur

10 min