Henna brows (waxen)

De behandeling begint met een zachte reiniging en een lichte scrub, zodat de henna zich optimaal kan hechten.Vervolgens kiezen we zorgvuldig (of mengen we) een kleur die perfect bij jouw huid- en haartint past. We hanteren altijd een geleidelijke opbouw: liever iets te licht dan direct te donker! Mocht de kleur toch wat te subtiel uitvallen, brengen we de henna nog een keer aan. De henna heeft zo’n 20-30 minuten nodig om in de bovenste huidlaag door te dringen. Hoe langer het intrekt, hoe dieper het doordringt en hoe langer je van de prachtige kleur zult genieten.

Voordelen

Henna brows bieden verschillende voordelen ten opzichte van traditionele wenkbrauw verf. Hier zijn enkele van de voordelen:

– Langdurig Resultaat

– Natuurlijke Ingrediënten

– Versterkt en Voedt de Haartjes

– Aanpassingsvermogen van Kleur

– Definieert en Vult de Wenkbrauwen

– Geeft een Poederachtig Effect

– Geschikt voor Gevoelige Huid

– Gemakkelijk te Combineren met Styling

Henna brows zijn een populaire keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een natuurlijke en langdurige wenkbrauwkleuring met toegevoegde voordelen voor de gezondheid van de haartjes.

Nazorg

Na de henna brow behandeling is het belangrijk om de wenkbrauwen goed te verzorgen voor een langdurig en optimaal resultaat. Hier zijn enkele nazorgtips voor henna brows:

– Vermijd Water

– Niet Wrijven of Aanraken

– Vermijd Zware Inspanning

– Gebruik geen Make-up of Reinigingsproducten

– Vermijd Direct Zonlicht

– Gebruik Geen Oliehoudende Producten

– Beperk Contact met Water:

– Vermijd Scrubben

Door deze nazorgtips te volgen, kunt u ervoor zorgen dat de henna brow kleuring optimaal behouden blijft en dat u langdurig plezier heeft van uw prachtig gekleurde wenkbrauwen.

Prijs

€35,00

Duur

35 min