Brow Vitamine

Ontwaakt sluimerende haartjes en bevordert de groei op de plaatsen waar ze ooit zaten!

De Brow Vitamine wordt aangebracht met behulp van de Dermapen/Microneedling en een aangepast serum om de haarfollikels te voeden en de inactieve haarzakjes nieuw leven in te blazen.

Als je door medicijngebruik, stress, hormonale veranderingen, enzovoort toch dat kleine boogje, staartje, randje of beginpunt mist, zou de Brow Vitamine een oplossing kunnen zijn!

Het enige wat je nodig hebt, is al wat haargroei. Helaas kunnen we mensen met zeer weinig tot geen wenkbrauwhaar vaak moeilijk helpen, omdat dit vaak betekent dat de haarzakjes niet meer actief zijn.

Doordat de Dermapen/Microneedling microscopisch kleine kanaaltjes in de huid maakt, kan het serum diep in de haarfollikel doordringen en daar zijn werk doen, van binnenuit. Dit is een aanzienlijk verschil met serums die alleen oppervlakkig op de huid worden aangebracht.

De behandeling zelf is volkomen veilig en gebaseerd op natuurlijke ingrediënten.

Er worden minimaal 3 sessies aanbevolen, met tussenpozen van 14 tot 21 dagen. Hoe meer sessies, hoe beter het resultaat. (Bijvoorbeeld: 3 sessies zorgen voor 30% meer haargroei, 6 sessies voor 60% en 9 sessies voor 90% meer haargroei.)

Voordelen

– Stimuleert Haargroei: De behandeling activeert sluimerende haarzakjes en bevordert de groei van wenkbrauwhaar op plaatsen waar het ooit aanwezig was.

– Voedt Haarfollikels: Het aangepaste serum voedt de haarfollikels, wat resulteert in gezonder en sterker wenkbrauwhaar.

– Oplossing voor Haarverliesoorzaken: Ideaal voor mensen die te maken hebben met haarverlies door factoren zoals medicijngebruik, stress, hormonale veranderingen, en meer.

– Veilig en Natuurlijk: De behandeling is veilig en gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, waardoor het geschikt is voor verschillende huidtypen.

– Individueel Aanpasbaar: De behandeling kan worden aangepast aan de behoeften van de persoon, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan mensen met verschillende wenkbrauwproblemen.

Nazorg

Nazorg na een brow vitamine behandeling is essentieel om ervoor te zorgen dat de resultaten optimaal blijven en om mogelijke irritaties te minimaliseren.

– Vermijd Water en Producten

– Vermijd Zon en Hitte

– Niet Aanraken

– Gebruik Zachte Reinigingsmiddelen

– Vermijd Chemische Producten

Prijs

€120,-
voor 3 behandelingen

Duur

v.a 20 min