Brow Lift/Lamination

Een brow lift, ook bekend als brow lamination, is een cosmetische behandeling die gericht is op het temmen en stylen van wenkbrauwhaartjes om ze een strakke, opwaartse lift te geven. Fluffy Brows Creëren of Wilde Brows temmen. 

Hier is een overzicht van wat een brow lift/lamination behandeling inhoudt

– Consultatie en Analyse: De behandeling begint meestal met een consultatie waarbij uw wenkbrauwen worden geanalyseerd. De vorm, lengte en dichtheid van uw wenkbrauwhaartjes worden beoordeeld. U bespreekt ook uw voorkeuren voor de gewenste look.

– Voorbereiding van de Wenkbrauwen: De wenkbrauwen worden grondig gereinigd om eventuele make-up, vuil en oliën te verwijderen.

– Applicatie van de Liftingcrème: Een speciale liftingcrème wordt aangebracht op de wenkbrauwhaartjes. Deze crème verzacht de haarstructuur en maakt het mogelijk om ze in de gewenste richting te vormen.

– Modelleren van de Wenkbrauwen: De wenkbrauwhaartjes worden zorgvuldig gekamd en gemodelleerd in de gewenste vorm. Ze worden meestal omhoog gekamd om een vollere, gestileerde look te creëren.

– Fixeren van de Wenkbrauwen: Na het modelleren van de wenkbrauwen wordt een fixerende crème aangebracht om de wenkbrauwhaartjes op hun plaats te houden en de lift te behouden.

– Tinting (optioneel): Als gewenst kan de behandeling worden gecombineerd met het kleuren (tinten) van de wenkbrauwen om ze donkerder en voller te maken.

– Afwerking: Eventuele overtollige producten worden verwijderd en de wenkbrauwen worden gestyled met een wenkbrauwborstel om de gewenste vorm te behouden.

Voordelen

– Geeft de illusie van vollere, dikkere wenkbrauwen.

– Kan asymmetrie corrigeren en de wenkbrauwen in evenwicht brengen.

– Geeft een strakke, opwaartse lift aan de wenkbrauwen.

– Blijft meestal wekenlang zitten.

Nazorg

Nazorg na een brow lamination behandeling is essentieel om ervoor te zorgen dat de resultaten optimaal blijven en om mogelijke irritaties te minimaliseren.

– Vermijd Water en Producten

– Vermijd Zon en Hitte

– Niet Aanraken

– Gebruik Zachte Reinigingsmiddelen

– Vermijd Chemische Producten

Prijs

€45,00

Duur

40 min