Pmu Removal (verwijderen)

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van permanente make-up (PMU) en tattoo verwijdering maakt geen gebruik van chemische methoden, maar maakt gebruik van een zachte vloeistof op basis van fruitzuur om oude pigmenten uit de huid te extraheren.

Deze methode is bijzonder geschikt voor het gezicht en heeft geen schadelijke effecten op de huid, pigmenten of haarfollikels, en kan zelfs groene en rode pigmenten effectief behandelen.

Het biedt een oplossing voor mensen met spijt van eerdere Permanente make up. De pigmenten worden direct uit de huid verwijderd zonder het lichaam binnen te dringen, wat resulteert in een schone, gezonde huid zonder littekens.

Deze methode maakt gebruik van dezelfde apparatuur als bij het aanbrengen van PMU of tatoeages en vereist mogelijk meerdere behandelingen voor volledige verwijdering.

Voordelen

– Niet-Invasief: Deze methode maakt geen gebruik van chemische procedures, waardoor de huid en de haarfollikels niet worden beschadigd, waardoor het geschikt is voor het gezicht.

– Effectief voor Diverse Kleuren: Deze methode effectief voor het verwijderen van verschillende kleuren, inclusief groen en rood pigment.

– Veilige Verwijdering: Het gebruik van fruitzuur zorgt ervoor dat het pigment onmiddellijk uit de huid wordt verwijderd, zonder dat het in het lichaam wordt opgenomen.

– Geen Littekens: Deze behandeling resulteert in geen littekens, maar laat alleen een schone en gezonde huid achter.

– Veelzijdig Gebruik: Het kan worden toegepast op het verwijderen van zowel permanente make-up als tatoeages, en maakt gebruik van vergelijkbare apparatuur als bij tatoeage- en micropigmentprocedures.

– Minimale Verzorging: Na de behandeling hoeft het behandelde gebied slechts droog te worden gehouden, wat de nazorg eenvoudig maakt.

Nazorg

– De eerste 48 uur de behandelde gebied desinfecteren met wonddesinfectie. De procedure moet 3 tot 5 keer per dag worden herhaald.

– Start na 48 uur met het aanbrengen van Skin Candy After Care op de behandelde gebied 2-3 keer per dag.

– 7 á 10 dagen na de behandeling gebruikt Skin Candy Anti Scar Protection 2-3 keer per dag gedurende 1 week.

– Geen cosmetische behandelingen gedurende 10-14 dagen.

– Vermijd zon, zonnebank, sauna’s en zwembad voor 2 weken na de PhiRemoval-procedure.

– Geen gezichts- of lichaamsbehandelingen gedurende 3-6 weken na de PhiRemoval-procedure.

– Geen lichaams- en gezichtsmassages 7 dagen na de PhiRemoval-procedure

Prijs

Wenkbrauwen | € 90,00
Lipliner | € 90,00
Eyeliner | € 90,00

Duur

60 min