Luxe Spa

Onze Luxe Spa Behandeling is een liefdevolle omhelzing voor uw huid, een zorgvuldig samengestelde reis naar een frissere, stralendere teint. Deze behandeling is ontworpen om uw huid te koesteren, te reinigen en te verjongen, zodat u zich weer volledig in balans voelt.

– Reiniging van de Huid

– Huidanalyse

– Dieptereiniging

– Verwijderen van Onzuiverheden

– Gezichts-, Hals- & Decolleté Massage

– Masker

– Afsluitende Verzorging

Voordelen

– Een diepgaande reiniging verwijdert onzuiverheden en bereidt de weg voor een stralende huid. Onze huidanalyse onthult de unieke behoeften van uw huid, waardoor we de behandeling precies kunnen afstemmen op wat u nodig heeft.

– Een Gezichts-, Hals- & Decolleté massage is meer dan alleen een luxueuze verwennerij; het is een verjongende ervaring die een diepgaand positief effect heeft op uw huid en algeheel welzijn.

– Een zachte, doordringende reiniging onthult een vernieuwde huidtextuur, terwijl het verwijderen van onzuiverheden een schone, heldere teint onthult die vrij kan ademen. Een op maat gemaakt masker voedt, kalmeert en revitaliseert, terwijl het afsluitende laagje dag- of nachtcrème uw huid verzorgt en beschermt.

Nazorg

Na uw betoverende spa-behandeling is het belangrijk om de verzorging voort te zetten en te genieten van de langdurige voordelen van uw vernieuwde uitstraling. Hier zijn enkele eenvoudige richtlijnen voor een optimale nazorg

– Hydratatie is Essentieel

– Zonbescherming

– Vermijd Overmatige Blootstelling

– Gentle Cleansing

– Regelmatige Zelfzorg

– Gezonde Levensstijl

– Opvolgbezoeken

Prijs

€ 60,00

Duur

50 min