Diep reinigende gezichtstherapie met Gezichtsmassage

Onze Luxe Spa Behandeling is een liefdevolle omhelzing voor uw huid, een zorgvuldig samengestelde reis naar een frissere, stralendere teint. Deze behandeling is ontworpen om uw huid te koesteren, te reinigen en te verjongen, zodat u zich weer volledig in balans voelt.

– Reiniging van de Huid

– Huidanalyse

– Dieptereiniging

– Verwijderen van Onzuiverheden

– Gezichts-, Hals- & Decolleté Massage

– Masker

– LED Lichttherapie

– Afsluitende Verzorging

 

LED-lichttherapie voor de huid is een geavanceerde behandeling die gebruikmaakt van specifieke golflengten van LED-licht om verschillende huidproblemen aan te pakken en de algehele gezondheid van de huid te verbeteren. Door gebruik te maken van verschillende kleuren licht, zoals rood, blauw en geel, kan LED-lichttherapie worden aangepast aan de individuele behoeften van de huid.

Rood licht stimuleert bijvoorbeeld de productie van collageen en verbetert de huidtextuur, terwijl blauw licht bacteriën doodt en helpt bij het verminderen van acne. Geel licht kan de huidkalmering en genezing bevorderen. Deze niet-invasieve behandeling is geschikt voor alle huidtypes en kan worden gebruikt als een op zichzelf staande behandeling of in combinatie met andere huidverzorgingsprocedures. Het resultaat is een stralende, gezondere huid met verbeterde textuur en teint.

 

Gezichtsmassage en ontspanningstherapie is een verwenbehandeling die gericht is op het ontspannen en verjongen van zowel de huid als de geest. Tijdens deze therapie worden zachte massagetechnieken toegepast op het gezicht, de nek en de schouders om spanningen en stress te verlichten. De massage bevordert de bloedcirculatie, waardoor de huid wordt voorzien van zuurstof en voedingsstoffen, wat kan bijdragen aan een gezondere en stralendere teint. Bovendien stimuleert de massage de natuurlijke productie van collageen, wat kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Door de combinatie van rustgevende aanrakingen en aromatherapie wordt ook de geestelijke ontspanning bevorderd, waardoor deze behandeling een algeheel gevoel van welzijn en vernieuwde energie biedt.

Voordelen

– Een diepgaande reiniging verwijdert onzuiverheden en bereidt de weg voor een stralende huid. Onze huidanalyse onthult de unieke behoeften van uw huid, waardoor we de behandeling precies kunnen afstemmen op wat u nodig heeft.

– Een Gezichts-, Hals- & Decolleté massage is meer dan alleen een luxueuze verwennerij; het is een verjongende ervaring die een diepgaand positief effect heeft op uw huid en algeheel welzijn.

– Een zachte, doordringende reiniging onthult een vernieuwde huidtextuur, terwijl het verwijderen van onzuiverheden een schone, heldere teint onthult die vrij kan ademen. Een op maat gemaakt masker voedt, kalmeert en revitaliseert, terwijl het afsluitende laagje dag- of nachtcrème uw huid verzorgt en beschermt.

Nazorg

Na uw betoverende spa-behandeling is het belangrijk om de verzorging voort te zetten en te genieten van de langdurige voordelen van uw vernieuwde uitstraling. Hier zijn enkele eenvoudige richtlijnen voor een optimale nazorg

– Hydratatie is Essentieel

– Zonbescherming

– Vermijd Overmatige Blootstelling

– Gentle Cleansing

– Regelmatige Zelfzorg

– Gezonde Levensstijl

– Opvolgbezoeken

Prijs

€ 65,00

Duur

50 min