D'Lux Beauty Bar

Bij onze schoonheidssalon geloven we in de kracht van natuurlijke schoonheid. Onze visie is om een plek te creëren waar mensen zichzelf kunnen zijn en waar hun unieke kenmerken worden gevierd. We streven ernaar om onze klanten te helpen er op een natuurlijke en authentieke manier beter uit te zien, zonder afbreuk te doen aan hun eigenheid. Door het toepassen van zorgvuldig gekozen behandelingen en technieken willen we het vertrouwen van onze klanten vergroten en hun natuurlijke schoonheid naar voren laten komen.

Damarys

D’lux beauty Bar staat voor klasse en voor natuurlijke schoonheid. Bij mij bent u in getrainde handen van specialist in een exclusief kader. U ziet er merkbaar beter uit op een natuurlijke manier en uw omgeving vraagt zich af hoe dat  komt. Dat is mijn kunst.

Mijn streven naar perfectie komt tot uiting in mijn werkwijze, portfolio en de lovende woorden van mijn klanten. Ik heb de technieken geleerd van experts en ik streef naar de meest voortreffelijke toepassing voor uitmuntende resultaten. Het gaat verder dan enkel een goed resultaat; het belangrijkste voor mij is dat mijn klanten gelukkig en voldaan vertrekken. Ik neem alle tijd om naar de wensen van mijn klanten te luisteren en deze te integreren in mijn behandeling. Jaarlijks neem ik deel aan verschillende nationale en internationale Master Classes om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken. Leren houdt immers nooit op!

D’Lux Beauty Bar is een salon waar vakmanschap, gezelligheid en ontspanning samenkomen.

De praktijk is GGD gekeurd

D’Lux Beauty Bar werkt volgens de richtlijnen van de GGD en beschikt over een GGD vergunning voor het plaatsen van Permanente make up. De GGD verstrekt deze vergunning alleen nadat een inspectie heeft plaats gevonden. Plaats daarom altijd een pmu of microblading bij een praktijk met een GGD vergunning.

Op htttp://www.veiligtattoeerenenpiercen.nl zijn alle praktijken met een GGD vergunning terug te vinden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag gerust om advies!

  +31617281053