Vitamine Lash Booster

Een behandeling met vitamine lash booster is gericht op het verbeteren van de conditie, het uiterlijk en de gezondheid van de wimpers.

Reiniging en Voorbereiding: De behandeling begint met een grondige reiniging van de wimpers en het omliggende gebied om eventuele make-up, vuil en olie te verwijderen.

Toepassing van de Booster Gel: Een speciale vitamine- en voedingsrijke gel, vaak aangeduid als ‘lash botox’, wordt voorzichtig aangebracht op de wimpers. Deze gel is ontworpen om de wimpers te voeden, te versterken en te hydrateren.

Inwerktijd: De gel wordt enige tijd op de wimpers gelaten zodat de vitamines en voedingsstoffen kunnen worden opgenomen. De duur van de inwerktijd kan variëren afhankelijk van het specifieke product en de aanbevelingen van de professional.

Verwijdering van de Gel: Na de inwerktijd wordt de gel zorgvuldig verwijderd met een zachte reinigingsoplossing.

Voordelen

– Voedt en Versterkt

– Mogelijke Verbetering van de Wimpergroei

– Verbetert de Algehele Condities van de Wimpers

– Kan Helpen bij Beschadigde Wimpers

Nazorg

Na een behandeling met lash vitamine booster is het belangrijk om de wimpers goed te verzorgen voor een optimaal resultaat. Hier zijn enkele nazorgtips:

– Vermijd Water en Stoom

– Niet Wrijven of Trekken

– Vermijd Oliehoudende Producten

– Gebruik Zonnebrandcrème

– Zachte Reiniging

– Gebruik van Wimperconditioner

Door deze nazorgtips op te volgen, kunt u ervoor zorgen dat de voordelen van de lash vitamine botox behandeling optimaal behouden blijven en dat uw wimpers gezond en verzorgd blijven.

Prijs

€ 20,-

Duur

15 min